![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poproszę o ocenę tylko i wyłącznie wyglądu zewnętrznego, kolorystyki, rozmieszczenia elementów tej oto strony głónej poświęconej Kołu Naukowemu Robotyki KoNaR.
link tutaj |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona może być, ale jakoś tak... bez wyrazu
To nie jest profesjonalny serwis... Rozmieszczenie... hmm... Może być... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie działa mi polska czcionka, rozmieszczenie może i mogło by być, tyle że ten layout mi nie przypada do gustu. Nie jest źle. Pozdro! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem lay w ogule nie pasuje do temaytki strony. Lay strony kojarzy sie tylko z jednym - z nazwa klubu KONAR.
Jedno menu to poziome u gory moze byc niewystarczajace dla tej strony. Tlo pod tekstem jest nieco za silne. I schowaj na razie te dwa obrazki do walidatorów bo kusza aby w nie klikac (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@yavaho - dzięki, właściwie o to mi chodziło aby kojarzyło się jednoznacznie z Konarem, celem była właśnie stylistyka kolorystyczna drzewa, konaru, czyli zieleń, brąz utrzymane w stylu Logo u góry (takie dostałem).
Co do obrazkow z walidatorow to i stronka i CSS ladowany z dysku w walidatorze przeszedl bez bledow test (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) (nigdy nie umeiszczam bez poprzedniego sprawdzenia) @fipaj: co rozumiesz pod pojęciem profesjonalny? nie jest profesjonalny = zle zrobiony? czy = zalatuje amatorka? DZieki chlopaki za komentarze i prosze o jeszcze |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Aztech: to znaczy nie chciałem cię obrazić itp;
po prostu jako serwis mi się nie podoba - spróbuj może zmniejszyć czcionkę i usunąć to denerwujące, uprzykrzające czytanie tło (ten znak wodny) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 04:25 |