![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym aby każdy kto wszedł na ten temat i go przeczytał niezależnie jakiego jest wyznania religijnego, niech się pomodli mocno za naszego rodaka Jana Pawła II który się niepoddaje chorobie i cały czas walczy z nią
![]() ![]() Ten post edytował kubatron 2.04.2005, 12:03:21 -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kubatron, Mimo że jestem Katolikiem, Wiem że niestety kiedyś Jan Paweł II umrze
![]() Ale śmierć jest drogą do Raju, bez śmierci nigdy nie będziemy mogli przybliżyć się bliżej do Boga. Oczywiście życzę Papieżowi aby wyzdrowiał, Modlę się za to, ale On Sam Powiedział : "Radujcie się...". Więc Śmierć jest dalszą drogą, przeznaczeniem. Musimy pamiętać że Karol Wojtyła też jest śmiertelnikiem. -------------------- aff...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak to? niezaleznie jakiego jest wyznania niech sie modli ?
ateisci tez moze maja sie modlic? -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawał serca i septyczne zakażenie organizmu...
Wydaje mi się, że nadzieji już nie ma, każdy musi kiedys odejść. Zastanawiam się tylko, jak to będzie, gdy Polak nie będzie papieżem - dla mnie zawsze nasz rodak piastował to stanowisko... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łańcuszki na GG, łańuszki na mail, ciągłe nowinki w tv, ciągłe audycje w radiu, niemal w kazdym wiekszym portalu jakies info - to przybija, a w dodatku jeszcze tutaj ! czy wam sprawia przyjemność mówienie o tym ?
Moderator moze wie wku.... na tą wupowiedz ale mnie to juz drazni i to jest moje zdanie ! --- Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie... oby ona nie oczerniala nikogo - uwazaj na slowa hwao -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AxZx: tak, bo jeśli jest polakiem i jest Ateistą to przynajmniej niech pomodli się za swojego rodaka.
dasko: nadzieje zawsze jest i teraz też ona przy Janie Pawle II jest, bo stan zdrowia się od wczoraj nie pogorszył a to jest dużo. SonGoace: wiesz co ciebie może to irytować że tyle jest o tym mówione, ale sorki i bez obrazy to jest nasz rodak i do tego Papierz który zrobił dużo dla polski Ten post edytował kubatron 2.04.2005, 13:44:11 -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie jest moj rodak
ateisci chyba sie nie modla ![]() ja tez sie nie pomodle wiec sie nie wysilaj i nie rob z tego jakiejs szopki w nie wiadomo jakim stylu. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kubatron @ 2005-04-02 13:43:29) AxZx: tak, bo jeśli jest polakiem i jest Ateistą to przynajmniej niech pomodli się za swojego rodaka. dasko: nadzieje zawsze jest i teraz też ona przy Janie Pawle II jest, bo stan zdrowia się od wczoraj nie pogorszył a to jest dużo. SonGoace: wiesz co ciebie może to irytować że tyle jest o tym mówione, ale sorki i bez obrazy to jest nasz rodak i do tego Papierz który zrobił dużo dla polski Do moderatorow: zamknijcie i usuncie ten temat. Raz, ze wystawil go kubatron (co moze byc dla niektorych bodzcem do rezygnacji z wiary - nawet ja zaczalem sie zastanawiac, bo nie chce byc w jednym teamie z tego typu osoba ![]() Wiara jest indywidualna cecha kazdego czlowieka. Jesli chcesz sie z nia afiszowac, to sklec transparent i szoruj na pielgrzymke. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jak ktos ze wszytkiego portafi sobie zrobic powod do klutni, to nie znaczy ze trzeba zamknac temat - takowa osoba poniesie konsekwencje tego co pisze (jezeli kogos obraza albo lamie ogulnie przyjete zasadey etyki - regulamin).
"Ratujcie się..." Jan Paweł II wie ze jak wzywa go Bog to znaczy ze wypełnił swoje zadanie na ziemi, napewno nie bedzie się mu przeciwstawial i postapi jak Jezus - i tak predzej czy puzniej wszyscy "udamy" sie do nieba albo piekla - Twoje zycie Twoj wybor. Ojciec Swiety wskazal nam droge jak nie umie się nia kroczyc to jest indywidualny wybor. Osoba jak umiera to nie znaczy ze jej nie ma, pozostanie w naszych sercach i duszach. Cytat Wiara jest indywidualna cecha kazdego czlowieka. Jesli chcesz sie z nia afiszowac, to sklec transparent i szoruj na pielgrzymke. To moze tylko ta w jaka Ty wiezysz Ja mam obowiazek glosic Słowo Boze tam gdzie moge zobowiazuje mnie do tego chocby Bierzmowanie... Gnebiony czlowiek za wiare zystuje w oczach Boga... Poczytaj sobie i zrozum sens Pisma Świetego potem mow, albo jak na programiste to Ci wytlumacze. Ucze sie paskala a mówie o php Cytat Do moderatorow: zamknijcie i usuncie ten temat. Raz, ze wystawil go kubatron (co moze byc dla niektorych bodzcem do rezygnacji z wiary - nawet ja zaczalem sie zastanawiac, bo nie chce byc w jednym teamie z tego typu osoba winksmiley.jpg ) Eh... IMHO w tym zdaniu pięknie pokazales jak wierzysz i swoje podejscie, nic dodac nic ujac. Cytat , a dwa, papiez (kubatron, skoro juz piszesz to slowo z duzej litery, to chociaz pisz je przez z z kropka...) to nie jest osobistosc ktorej stan zdrowia powinien byc tematem rozmow na forach programistycznych. Ale oczywiscie lepiej gadac o Lepperze przecierz Marusz jak nie chcesz to nie czytaj postow/tematow Kubatrona |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Skąd: internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedy przyjmuje się śmierć w duchu wiary i kiedy całe nasze życie jest nastawione na dawanie siebie, tak iż w końcu z radością i dobrowolnie składamy je w dłonie Boga - wówczas śmierć przeistacza się w spełnienie życia.
Thomas Merton -------------------- Biorąc pod uwagę wszystkie akty tworzenia, odkrywa się jedną elementarną prawdę: gdy się czemuś prawdziwie poświęcamy, wspiera nas opatrzność. [JOHANN WOLFGANG GOETHE]
Tylko krowy chodzą stadem, lwy zawsze samotnie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mimo tego że nie jestem zbytnio wierzący, mam szacunek do ludzkiego życia, ale wydaje mi sie że takie łańcuszki nic nie zmienią będzie co ma być i nikt tego nie zmieni. Papieża ten stan nie ogarnął z dnia na dzień - przecież było wiadomo że nie jest już w takiej dobrej formie i prędzej czy później to się stanie. Życzę papieżowi zdrowia, ze względu na to że jest polakiem i za to że Tyle zrobił dla naszego narodu => Tylko tyle mogę zrobić. Ja uważam, że jakby nie było smierć jest częscia życia i nic tego nie zmieni, zawsze tak będzie... BTW. Jeszcze jedno, wydaje mi się że nie ma sensu wjeżdżać na innych, myslę że nie powinnismy tego robić bo swiadczyło by to o braku szacunku do samego papieża i braku szacunku do życia... -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
no a twoje zyczenia myslisz ze sa madre?
papiez chce juz uciekac stad a ty mu zdrowia zyczysz:P lepiej mu zyc szczesliwej drogi na tamten swiat -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(AxZx @ 2005-04-02 15:24:56) no a twoje zyczenia myslisz ze sa madre? papiez chce juz uciekac stad a ty mu zdrowia zyczysz:P lepiej mu zyc szczesliwej drogi na tamten swiat Jak można komus życzyć smierci? ![]() ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jan Paweł II nas opuscil i teraz jest u Boga... w naszych sercach pozostanie na na zawsze i nikt nam tego nie zabierze...
|
|
|
![]()
|
|
[scarface] przeczytaj co napisalem, nie pisalem zebys zyczyl mu smierci, tylko szczesliwej drogi do tego do czego dazyl przez cale zycie - do spotkania z Bogiem w ktorego bardzo mocno wierzyl
tez juz sie nie bede wypowiadal w tym temacie -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[']
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja rozumiem, że ['] to najprostsza forma żałoby i często jesteśmy tak zdenerwowani (szczególnie w takich sytuacjach), że ciężko nam powiedzieć coś innego, ale mam prośbę. Postarajmy się dodać coś więcej, coś od siebie jeżeli już chcemy się wypowiadać w takim temacie.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Papież nie umarł lecz tylko nie żyje i pamięc o nim przetrwa
[*] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja propunuje ni pisac ,tylko isc na chwile do kosciola bo teraz sa wsytskie otwarte
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak wspomnial seaquest.. Ciężko jest cokolwiek pisać w takiej chwili. Zmarł jedyny człowiek, który mógłby być wzorem dla nas wszystkich.. Pamiętajmy, że odszedł do lepszego świata i tam będzie mu lepiej. Jeżeli Bóg zabrał go do siebie, to znaczy, że Jan Paweł II spełnił swoją misje na ziemii..
A teraz zamiast pisac o tym na forum i wysyłac głupie łancuszki na gg.. Pomódlmy się za niego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:04 |