![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam problem z zainstalowaniem księgi gości jako modułu.Sciągnełem ze strony www.andrychow.pl plik guestbook i tam jest napisane w txt 1. wgrać do katalogu modules katalog guestbook zainicjalizować i uaktywnić 2. dodać linijke w bloku menu z linkiem do modułu Tak wiec pkt 1 wykonałem, tak mi sie wydaje, wgrałem do katalogu modules katalog guestbook, potem w panelu administracyjnym w modules dalem aktywuj ale nie wiem o co chodzi z pkt.2 ![]() jaki link mam dodac w opcji bloki ![]() takie cos sie pojawia gdy klikam na link ksiega gosci You can't access this file directly... Ten post edytował wolfen3 31.03.2005, 15:55:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast ściągać z netu proponuje ci sam taką księgę napisać, jest to prosty moduł, wystarczy poczytać troszke o plikach (lub mysql), ponadto jak jesteś poczatkujacy to tym bardziej potraktuj to jako wyzwanie a efekty tego bedą ogromne bo raz że będziesz wiedział jak to działa a i przy okazji sie nauczysz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja odrzuce twoją propozycje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, twój wybór, jeśli coś zaczniesz pisać i napotkasz na problem to napewno ktoś ci pomoże, a tak to watpię żeby komuś będzie się chciało analizować i testować cos co ktos gdzies tam umieścił
|
|
|
![]()
|
|
potraktuj to jako wyzwanie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:39 |