![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z konstrułowaniem funkcji w php która ma pobrac dane z 5 tabel nie wiem jak to skonstrułowac.
mam zrobiny formularz kotry ma wyszukac dane w bazie 2 tabel dane wpisywane do wyszukiwanie a do 3 tabelach napisałem skrypt ktory łaczy sie z bazą i pobiera dane z tabel sam . I mam problem z konstrułowaniem skryptu ktroy by te dane wszystkie wciagnoł . Jak napiac ten skrypt zeby pobierała dane z tych tabel po zapytaniu?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że powinieneś skosntruować funkcję w php, która powinna pobierać dane z 5 tabel. Wystarczy wyszukać dane w bazie 2 tabel. Te dane oczywiście są wpisane do wyszukiwania. Pozostałe 3 tabele powinny być obsługiwane przez skrypt, który pobiera dane sam, gdyż łączy się z bazą. Oczywiście wszystko to się dzieje po zapytaniu.
Więcej konkretów człowieku!!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzieki juz wiem cos namieszałem i jakos chodzi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 10:43 |