![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na ile wyceniacie realizacje projektu identycznego do www.promise.com.pl wraz z aplikacja windowsowką do obsługi bazy danych??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
25-45 tys PLN
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zgodze sie z Toba itsme, tak profesjonalny projekt i swietnie wykonany od strony graficznej napewno zasluguje na wyzsza cene. Ja bym dal za to: 70-80 tys PLN
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to skoro jestesmy przy tym temacie to ile wg Was kosztowalaby dokladna kopia http://bhmotorsports.com/ ? juz sie jednego pytalem i jestem ciekaw ile sie bedzie roznic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
wybacz ja caly czas zyje PLN a o mialo byc ₤
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rany to to juz bomba: w ciemno dal bym 100 tys PLN.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałeś powiedzieć 170 tys, bo ten znaczek to funt
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Rany to to juz bomba: w ciemno dal bym 100 tys PLN.
a tam przesadzasz przeciez to jest skrypt ogolnie dostepny lacznie z grafika nie wiecej niz 50 zl -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
100tys PLN za bhmmotorsports.com?
![]() ![]() ![]() ![]() pracownik pewnej firmy tworzacej strony internetowe powiedzal ze zrobi to za.............................................5tysiecy.........i dodal ze dlatego tak duzo ze ma wiele projektow na glowie....(a moze wy dodajecie dwa zera?) a teraz 50zl ...duza rozbieznosc zdan... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat Rany to to juz bomba: w ciemno dal bym 100 tys PLN.
a tam przesadzasz przeciez to jest skrypt ogolnie dostepny lacznie z grafika nie wiecej niz 50 zl Nie mozliwe 8O A ja mialem dac znac szefowi aby zainteresowal sie oferta ![]() |
|
|
![]()
|
|
ale te 50 zł to lacznie z 5-letnim hostingiem
|
|
|
![]()
|
|
Ale bylem naiwny... juz mialem wykladac kase.
|
|
|
![]()
|
|
wiec tak jezeli chcesz miec taki sam portal to zrob tak
widok/źródło nastepnie ctrl + a ctrl + c ctrl + n ctrl + v wrzuc ftp-em na konto i masz za darmo ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki, tak zrobie.
A czy musze wtedy miec obsluge MySQLa na serwerze ? |
|
|
![]()
|
|
no identycznego nie chce:) bo mam troche inna wizje graficzna:)
a tak na serio to 200zl wraz z 5letnim hostingiem tak? |
|
|
![]()
|
|
nie wiem a co to jest MySQL-a ? ja mam server Starcrafta i nie musze miec do niego MySQL-a wiec chyba nie nie trzeba ale sprawdze jeszcze w manualu do starcrafta
|
|
|
![]()
|
|
Cytat no identycznego nie chce:) bo mam troche inna wizje graficzna:)
a tak na serio to 200zl wraz z 5letnim hostingiem tak? to jak sie otworzy strona to wez ctrl+a -> ctrl+v nastepnie otworz Worda i wklei to tam wtedy zmien grafike zapisz jako plik html i wgraj na srewer -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Cytat nie wiem a co to jest MySQL-a ? ja mam server Starcrafta i nie musze miec do niego MySQL-a wiec chyba nie nie trzeba ale sprawdze jeszcze w manualu do starcrafta
OK to sprawdz. MySQL to taki program do tworzenia grafiki z danych plikow. Ale juz nie bede sie wymadrzal... Cytat to jak sie otworzy strona to wez ctrl+a -> ctrl+v nastepnie otworz Worda i wklei to tam wtedy zmien grafike zapisz jako plik html i wgraj na srewerp
... o wlasnie do tego moze Ci posluzyc MySQL. |
|
|
![]()
|
|
czyli mam rozumiec ze oferta pieciu tysiecy jest konkurencyjna?
|
|
|
![]()
|
|
Cytat no identycznego nie chce:) bo mam troche inna wizje graficzna:)
a tak na serio to 200zl wraz z 5letnim hostingiem tak? ... ale skoro wystarczy wkleic i przeslac na serwer to po co przeplacac ? Jezeli zaplacisz mi 300zl to mge Ci skopjowac zrodla i przeslac mailem co Ty na to ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:19 |