![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam bardzo dziwny problem. A minowicie chodzi o to że piszę stronę na localhoscie, no i dziś wchodzę i na podstronie któej zrobiłem logowanie - chcę sie zalogoweac - wchodze i wywali mi taki błąd:
Cytat "Limit przekierowań dla tego URL został przekroczony. Ładnowanie zostało anulowane. Sytuacja ta może być spowodowana blokadą cisteczek" Ten błąd wywala FireFox. Nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A sprawdziles czy nie masz przypadkiem zablokowanych ciasteczek?
Stosujesz przekierowanie na tej stronie( header( 'Location...' ) )? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, jest tam przekierowanie hederem, a cisteczka zablokowane ? Nie wiem, nic nie zmieniałem i nagle dziś coś takiego.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaz sposob przekierowywanie -- czemu tyle razy przekierowywuje? Sprawdza czy jest ustawione ciasteczko i jesli nie to je ustawia + przekierowanie na ta sama strone?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Teraz przeanalizuje ten kod:
jesli nie jest ustawione $_POST[ ''] to cie przekieruje i nadal NIE USTAWI tej wartosci. I tak w nieskonczonosc. |
|
|
![]()
|
|
Cytat(dr_bonzo @ 2005-03-12 10:36:38) Teraz przeanalizuje ten kod: jesli nie jest ustawione $_POST[ ''] to cie przekieruje i nadal NIE USTAWI tej wartosci. I tak w nieskonczonosc. no dobra, ale jeżeli nie będzie cmd w poście, to wtedy mnie przeżuci do users.html, a tam wyświetli pole do logowania ...., albo może tak, jak to poprawić. |
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
W kolo sie do jednej strony przekierowywujesz sprobuj zrobic tak ze warunke przekierowanie jest bardziej "wyrafinowany"
|
|
|
![]()
|
|
no ok, rozumiem co się dzieje, ale nie rozumiem jak to poprawić. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 04:18 |