![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce zrobic cos takiego:
Otwieram formularz mam pole Kombi wybieram jakas wartosc i w zalerznosci od wybranej wartosci aktywuja mi sie nastepne pola na formularzu. Powinna byc jakas petla ktora sprawdza dana wartosc w polu pierwszym ale naprawde nie mam pomyslu jak to zrobic ;( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedzi szukaj w JAVIE XMLu a nie w php on Ci tego nei wykona w czsaie rzeczywistym!!!
|
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
php -> po stronie przegladarki
Da sie to wykonac latwo w Js, nawet byly dawane przyklady porponuje uzyc SZUKAJ i szybko znajdziesz (prawdopodobniej szybciej niz odtrzymasz odpowiedz) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hwao dobrze gada. wystarczy do odpowiedniego <option'a> przypisac funkcje w JS ktora pokaze/ukryje dana warstwe z formularzem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:23 |