![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 5 Dołączył: 8.02.2005 Skąd: Olsztyn / Zatorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pewien problem, a mianowicie: 1)Potrzebuje skrypt, który po zalogowaniu sie (lub też sam by sie logował) na moją stronkę automatycznie dodawałby co X sekund (x ustalane przez usera) losowy text umieszczony w bazie danych. Te X user by musiał wpisać w formularz o nazwie "Edit1". 2) Moim drugim problemem jest to aby użytkownik mógł wybrać miejsce gdzie by został umieszczony tekst. Czyli znowu jest formularz z rozwijalnym menu o nazwie "ComboBox1" i są dwie możliwości * skwer * więzienie i jak by użytkownik wybrał skwer to dany tekst umieszczeno by na samym dole strony, natomiast gdy wybierze więzienie to by umieszczony tekst był w ramce z lewej górnej strony. Bym był wdzięczny za pomoc, bo ten skrypt jest mi bardzo potrzebny, a ja nie jestem zbyt doobry w php. PS. Prosił bym o gotowe kody, gdyż jak ktoś pisze jak co mam wstawić to nigdy mi nie wychodzi. A jak otrzymam kod to od razu można go zapamiętać ![]() Pozdro |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gotowe to możesz dostać w dziale Praca.
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu się nie pisze gotowców na zamówienie a rozwiązuje konkretne problemy.
zamykam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 20:30 |