|  Problem z innerHTML | 
|  Problem z innerHTML | 
|   

| |
| Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2014 Ostrzeżenie: (0%)    | 
				Cześć. Mam dwa osobne ale identyczne formularze, w każdym jest pole file z innym id. W JS mam skrypt by podczas zmiany tego pola usuwało zawartość z diva. 
 tak samo w drugim 
 W pierwszym formularza działa poprawnie, w drugim już nie. Pomożecie? | 
|  | |
|  | 
|   

| |
| Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004  | 
				NO skoro zawsze pobierasz pierwszy element o klasie noti no to sie nie dziw ze zawsze ci zmienia tylko w pierwszym (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)  ps: przenosze Swoja droga skoro uzywasz jquery to moglbys to robic konsekwentnie a nie raz jquery a raz lecisz w vanila js | 
|  | |
|   

| |
| Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2014 Ostrzeżenie: (0%)    | 
				Ty jak zawsze pomocy  (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif)   jak zmieniłem na 
 to nie działa w ogóle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) | 
|  | |
|   

| |
				Ale jakbys zamienil na document.getElementsByClassName('noti')[1].innerHTML = ''; to moze byc jednak zadzialalo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) | 
|  | |
|   

| |
				Niestety nie działa, widocznie gdzie indziej w kodzie mam jakiś błąd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  Tworzę to na przykładach z sieci bo nie znam się na JS ;/ 
 pod spodem mam taki kod do drugiego pola 
 | 
|  | |
|   

| |
				(IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif)   Nie musisz sie znac, ale myslec to bys mogl... Przeczytaj dokladnie co ja pisalem w postach i przetraw to na spokojnie patrzac na to co ty zastosowales | 
|  | |
|   

| |
				Daruje sobie to (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Nie ogarniam. Google też nie pomaga chyba, że będziesz tak miły i podrzucisz jakiś link (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 

| 
|  | |
|   

| |
				console.log(document.getElementsByClassName('noti')); co zwraca? | 
|  | |
|   

| |
				Nie wiem co się stało ale zaczęło działać  (IMG:style_emoticons/default/nerdsmiley.png) 

| 
|  | |
|   | 
|   | Aktualny czas: 26.10.2025 - 02:29 |