![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam !
Pewnie zaraz posypią się komentarz dotyczące Spamu ![]() Ale chciałbym tylko i wyłcznie zainteresowane osoby zaprosić do ciekawych dyskusji na forum o e-biznesie. Forum jest nowe dlatego zależy mi na poinformowaniu o nim zainteresowanych ludzi. NIE jest to forum klikaniu w bannery, czy też czytaniu płatnych maili. Poważne forum o poważnym e-biznesie. Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam. Jeśli nie - pozostaw temat bez zbędnego komentarza - Dzieki Adres forum: do końca lutego - www.adbay.info od 1 marca - www.FEB.pl (Forum E-Biznesu) Tak, podobne forum to cneb.pl - ale tam trzeba zapłacić 99zł za wstęp. Pozdrawiam Ten post edytował drumeer 21.02.2005, 22:58:26 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyglada z wierzchu całkiem dobrze, rzeczywiscie o poważnych rzeczach chyba traktuje.
_____ Już poprawiam... Następnym razem prosze na priva ![]() Ten post edytował sztosz 22.02.2005, 12:57:13 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(sztosz) Wyglada z wierzchu całkiem dobrze, rzeczywiscie o powarznych rzeczach chyba traktuje. [ort] poważnych -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat(sztosz @ 2005-02-22 00:03:59) Wyglada z wierzchu całkiem dobrze, rzeczywiscie o poważnych rzeczach chyba traktuje. No tak. Jak pisałem nie mam zamiaru prowadzić rozmów o zarabianiu przez czytanie płatnych maili. Moim celem jest stworzenie forum, które pomoże każdemu w prowadzeniu własnej Firmy w internecie, czy to współpraca z siecią reklamową, prowadzenie e-sklepu i inne. Ale na początku potrzeba do tego ludzi, którzy "rozkręcą" nieco forum, poprzez pisanie nowych ciekawych tematów, co skłoni użytkowników do odpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:33 |