![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocene strony o Gdańsku, Sopocie i Gdyni
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze daj jakieś logo, zapełnij czymś menu po obu stronach, dopracuj dół (brak gradientowego przejścia między menu i stopką), daj trochę więcej grafik i ozdób pole z właściwym tekstem. Na razie nie będę oceniał, bo stronka wygląda jakby była w fazie alpha
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu nie ma co oceniać....
To raczej pre-pre-alpha.... Kolorystyka jak na strone o Trójmieście dość dziwna.... ![]() -------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
do akapitow jest <p> nie 2 <br /> (<Br>)
Jak juz div'y to wrzedzie a nie mieszanie ich za tabelkami (szczegulnie przy tak prostym ukladzie) Kolory daja po oczach |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Akapity poprawione. Na górze dodałam tekst
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Copyright bela_666 <- czyzby autor wstydzil sie pod swoim nickiem zaanonsowac strone? Generalnie: strona nie zachwyca, aczkolwiek tez nie odpycha. Po prostu jest i swiat zawojowac moze jedynie niesamowicie obszerna baza tekstow, zdjec, etc.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Not Found The requested URL /str/new/ok/gdansk.html was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. InfomexWebServer/1.5.4 Server at kozacy.boo.pl Port 80 Musisz jeszcze dopracować kategorie. Poza tym strona aż się prosi żeby dodać jakieś logo i inne grafiki. Na razie barwy simplusa nie przekonują... |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest moje drugie konto. Bierz od moderatorów ip jak nie wierzysz.
To jest wynik mojej zabawy z Photoshopem a ja grafikiem nie jestem, poprostu nudzilo mi sie. Masz oryginal http://www.opbp.info/work/dev/bela_666/bela_dev_area.jpg -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie temat narusza regulamin tego dzialu - dajemy pod ocene tylko wlasne projekty.
Zgloszone do zablokowania |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Seth ja go udostepnilem pozatym popatrz co jest w meta
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spoko
![]() |
|
|
![]()
|
|
Powiedziec co zmienic
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat To nie jest moje drugie konto. Bierz od moderatorów ip jak nie wierzysz. Uderz w stół, nożyce sie odezwą... Nikt nie twierdzi, ze to Twoje drugie konto, zas co do numeru IP... proxów Ci u nas pod dostatek ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Seth @ 2005-02-16 19:22:23) Spoko ![]() Hmmm, skoro bela_666 zrobił tylko grafikę a resztę dog_master, to nie wydaje mi się, by temat naruszał zasady. Inną sprawą jest to, że tam faktycznie to nie ma co oceniać, ale to moja subiektywna ocena. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(kszychu @ 2005-02-16 19:28:24) Inną sprawą jest to, że tam faktycznie to nie ma co oceniać, ale to moja subiektywna ocena. Chcialem to ujac mniej drastycznie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat(kszychu @ 2005-02-16 18:28:24) bela_666 zrobił tylko grafikę a resztę dog_master Dokładnie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do grafiki to tam nic nie widze
![]() rozwiązanie graficzne jest straszne :/ właściwie jeśli można to nazwać rozwiązaniem graficznym :| ja proponowałbym popracować nad grafiką ... zrobić jakąś czołóweczkę (nagłówek lub header - jak kto woli) ale konkretnie ... logo, herb, tło ... aby nie było nasrane efektami ale aby też nic nie było - jak teraz :| zrób jakieś menu konkretne - coś lepszego i konkretnego ... popracuj jeszcze |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:40 |