![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2014 Skąd: Czernina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Dostałem bardzo stary kod na wyświetlanie pozdrowień z bazy danych który działał pod php 5.3 i starą wersją mysql (jaką to nie wiem). Chciałem sobie zaktualizować jakoś ten skrypt i pozostało mi tylko wyświetlanie. Problem polega na tym że dodając pozdrowienia w bazie zapisuje z approve = 0 po czym w panelu admina trzeba zaakceptować lub usunąć i nie wiem czemu ale wyświetla mi wszystkie pozdrowienia niezależnie od tego czy approve wynosi 0 czy 1 a chciałbym by wyświetlało tylko wtedy jeśli approve = 1 Poniżej daję wam pełny plik na wyświetlanie tych pozdrowień.
Ja przewiduję że te zapytanie do bazy powinno być inaczej zbudowane ale za bardzo nie wiem jak |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Dlaczego w dziale PHP, skoro problem dotyczy zapytania do bazy danych?
I pytanie dotyczące Twojego problemu: widzisz gdzieś w zapytaniu "approve"? Przenoszę... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2014 Skąd: Czernina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym zapytaniu nie ma approve bo jest ono tylko podczas dodawania takiego pozdrowienia a poniżej daję jak to wygląda:
I teraz chcę by w tym 1 kodzie co na początku dałem było że jeśli approve = 0 to żeby nie wyświetlało tego pozdrowienia na stronie dopóki approve nie będzie miało wartości 1. Po za tym napisałem że podejrzewam że to może być w zmiennej mysql ale nie jestem pewien... może to być jakiś kod php przez co nie będzie mi wyświetlać... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ok dzięki wielkie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:26 |