![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie zapisuje plików z formularza, co więcej czysci cały plik csv
wywala tak: [htmlNotice: Undefined index: datein in /home/smusic/ftp/_uniwersytetrodzica/php/admin-edit.php on line 67 Notice: Undefined index: dateout in /home/smusic/ftp/_uniwersytetrodzica/php/admin-edit.php on line 68 Notice: Undefined index: title in /home/smusic/ftp/_uniwersytetrodzica/php/admin-edit.php on line 69 Notice: Undefined variable: x in /home/smusic/ftp/_uniwersytetrodzica/php/admin-edit.php on line 75 Notice: Undefined index: in /home/smusic/ftp/_uniwersytetrodzica/php/admin-edit.php on line 75 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/smusic/ftp/_uniwersytetrodzica/php/admin-edit.php on line 75 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/smusic/ftp/_uniwersytetrodzica/admin/aedit.php:37) in /home/smusic/ftp/_uniwersytetrodzica/php/admin-edit.php on line 86[/html] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już miałeś mówione żeby fgetcsv. Tak jak to teraz robisz nie gwarantuje poprawnego przetworzenia pliku. Reszta błędów jest chyba jasna. Nagłówek nie może być wysłany przed żadną inną treścią.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A ja tylko przenosze do wlasciwego dzialu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mowiles viking ale zrobilem tak jak robie zawsze - i znow prawie wszystko dziala. Problem mam teraz ze textarea zamiast pure text daje znaczniki czy to nowej linii czy inne, jak sie tego pozbyc? nl2br() jakos nie dziala
mam tak
1.) Jak nie rusze textarea i nadpisze plik, jest OK 2.) jak rusze textarea i dam nie daj boze enter, wywala mi normalnie w pliku csv entery zamiast znacznikow html + dodaje <br />, ktore pozniej widac w edycji jako text #EDIT ok rozwiazalem: tam w formularzu dalem a tu odwrotnie: i szafa gra Ten post edytował shpaque 14.12.2017, 13:09:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
wystarczy, ze ktos ci wstawi w textarea | i szafa przestanie grac... zamiast zrobic jak ci mowia "starsi" i uzyc funkcji do tego przeznaczonych to wymyslasz wlasne ograniczone rozwiazania a potem sie bujasz co 5 minut bo cos "nagle" przestalo dzialac...
ps: no i po tak dlugim czasie jak programujesz nadal robisz cos takiego "".$dateins[$i] po co jest to "". tam? Co wg ciebie to niby dodaje do twojego kodu? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 16:20 |