![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
podczas robienia mojej pierwszej "stronki" natknąłem się na problem. Chce aby wyświetlane były elementy wiersz[0] i wiersz[1] (jest to imie i nazwisko), natomiast do kolejnej strony aby były przekazywane także elementy tablicy uprawnieniee - są ta uprawnienia, jest ich różna ilość. Poniżej wklejam kod który przygotowałem z prośbą o pomoc i podpowiedź.
Pozdrawiam i z góry dziękuję(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten drugi foreach -> foreach (self::$uzytkownicy as $wiersz1) jest niepotrzebny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To w formularzu można przesłać całą tablice czy trzeba wyciągać z niej elementy?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już raz po tych danych iterujesz. Wartość wiersz[2] przepuść przez funkcję implode. Poza tym możesz wysłać całość i zobacz co odbierasz przez var_dump. Tak, można wysyłać tablice.
Ten post edytował viking 11.11.2017, 07:11:18 |
|
|
![]()
|
|
okej przesłalem tablice z uprawnieniami ale ląduje mi ona w zmiennej użytkownik w której mam już imie i nazwisko. Dane są przekazywane do następnej strony ale wyświetlają się jak poniżej.
wybrałeś: imie nazwisko array(2) { [0]=> string(9) "wszystkie" [1]=> string(5) "zadne" } uprawnienia to: nie podano uprawnien jak spowodowac aby uprawnienia byly wyswietlane ponizej imienia i nazwiska? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:23 |