![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hejka przedszkolacy i przedszkolanki,
Przyszło mi coś takiego do głowy no i nie mogę sobie poradzić. Pewnie są jakieś sprawdzone sposoby na to i pewnie używa się ich od dawna, Ja jednak na nie nie wpadłem toteż postanowiłem coś wykombinować i tak: wyciągnąłem sobie nazwy kolumn i pięknie, wrzuciłem to do arraya już lekko poprawione czyli "Z KAPITALIZOWANE" i jakoś za chiny ludowe nie wiem jak pogodzić teraz dane z tabeli z tymi nagłówkami. Podpowiedzcie proszę. Chodzi generalnie o to, że chciałbym oczywiście jedną funkcją generować sobie wszystkie tabelki a nie tworzyć dla każdej z osobna. A może takowa funkcja już gdzies jest gotowa i mogę ją .... użyć ? "wykorzystać" źle się kojarzy .... Update: Coś wczoraj przyszło mi do głowy i chyba już wiem jak to zrobić. Będę rozkminiał .... ..... rozkminiłem, może nie tak jak to się robi w "Chicago" ale działa całkiem dobrze ![]() Dzięki za pomoc ![]() Ten post edytował phpamator 21.09.2017, 10:03:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:55 |