![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hejka (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! Zaczalem od nowa projekt, poprzedni byl oczywiscie napisany w starych komendach nieuzywanych juz dlatego postanowilem usunac to wszystko i zaczac od nowa pisac wlasna strone od zera. Porobilem index kilka podstron panel nawigacji miedzy stronami laczenie z baza danych i przyszedl teraz juz czas na rejestracje, tak wiec obejrzalem kilka filmikow i zaczalem pisac po ciezkich godzinach wyszlo mi cos ale jednak mam maly problem. Gdy w formularzu wpisze wszystkie dane i dam zarejestruj to wyswietla komunikat Konto zostalo utworzone ale jednak nie dodaje mi go do bazy danych. Polaczenie z baza jest, pobiera takze mi dane uzytkownikow wszystkich bo sprawdzalem wpisujac nizej echo i dane z tablicy tak wiec problem jest nizej ale nie moge zrozumiec ktora linijka jest zle... jakies porady (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?
EDIT: zapomnialem dodac funkcje SprawdzDane
Ten post edytował Rafiks1992 4.07.2017, 17:00:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łączysz się proceduralnie, używasz połączenia jak obiektu. Łączysz się kilkukrotnie, również w funkcji sprawdzDane, która swoją drogą nie sprawdza danych.
Ten post edytował trueblue 4.07.2017, 17:16:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Amatorskie bledy jak widze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tylko ze jak probowalem wyswietlic dane nie wpisujac wczesniej tego polaczenia z baza to nie chcialo mi wyswietlic ;/
btw, dlaczego nie sprawdza danych (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ? Czy jest ktos w stanie szybko mi z tym pomoc? Moge nawet zaplacic byleby to juz ruszylo, ciezko uczyc sie na wyswietlanych bledach a jak zobacze raz jak to powinno byc to pewnie zapamietam i nastepnym razem zrobie tak jak trzeba ^^ Ten post edytował Rafiks1992 4.07.2017, 18:34:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:33 |