![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wczoraj zacząłem swoją przygode z php u pana Mirosława Zelenta. Udało mi się stworzyć strone z możliwością zalogowania się i poprawnej rejestracji (Za pomocą obu filmów a kod nieznacznie edytowałem dla własnych potrzeb) Ale kiedy chciałem do owej strony dodać opcje usuwania swojego konta to coś nie pykło i wyskakuje ten błąd: Parse error: syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) in C:\xampp\htdocs\osadnicy\deleteaccount.php on line 27 Kod usuwania rekordu z bazy mysql (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Z góry dziękuje za wszelką pomoc i jeśli to możliwe proszę o krótkie objaśnienie gdzie popełniłem błąd i dlaczego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie pokazuj jezyka bez powodu. Skad ta moda??
nie $sql= "DELETE FROM uzytkownicy WHERE id='$_SESSION['id']'"; a: $sql= "DELETE FROM uzytkownicy WHERE id='{$_SESSION['id']}'"; A czemu tak to odsylam do manuala do dzialu STRINGS |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje bardzo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:42 |