![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Mam taki problem, mianowicie: chciałbym listować pliki css z danej strony i liczyć ich rozmiar. Listowanie udało się zrobić poniższym kodem:
jednak za nic nie mogę zrobić poprawnego wyliczenia rozmiaru w kb. Myslałem o liczeniu znaków (to byłyby bajty), ale też nie chce poprawnie mi to zadziałać. Macie może jakiś pomysł? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem już z tym sposobem, jednak nie liczy mi poprawnie i nie wiem właśnie dlaczego. Kod po aktualizacji wygląda tak:
Pewnie zrobiłem jakiś głupi błąd, ale gdy wpisze się zamiast zmiennej $tre zwykły link, liczy poprawnie, a gdy jest zmienna, podaje dziwną wartość - https://destrudo.pl/xx/scr.php Po wpisaniu zamiast zmiennej bezwzględnej ścieżki do tego css'a, który się tam wyświetla, pokazuje poprawną wartość - 323326. Nie mam teraz pomysłu jak to zrobić, żeby działało ze zmienną (zmienna może generować kilka cssow, ale w tym wypadku generuje jednego, na którym i tak nie działa) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 16.09.2016 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 03:57 |