![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2016 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
zmiana ramki iframe co wyświetlenie czyi użytkownik w surfuje w surfie i na dole ma: <iframe src="google.pl"></iframe> a po ponownym wyświetleniu ma <iframe src="bing.com"></iframe> i tak od nowa.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przeczytaj prosze tresc swoje posta jeszcze raz i zastanow sie po ktorym przeczytaniu idzie to zrozumiec.
Dodatkowo, jak masz do nas pytanie, tu uzywaj formy pytajacej |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2016 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
czy ktoś wie jak zrobić żeby na dole było wyświetlane <iframe src="google.pl"></iframe> a po ponownym wejściu (z tego samego ip) było <iframe src="bing.com"></iframe> (i znowu google, bing, google, bing i tak dalej)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat w surfuje w surfie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ale chyba zrozumiałem Cię.
$website wsadzasz do IFRAME et voila. |
|
|
![]()
|
|
ale jak wstawiam to mi pokazuje <iframe src="$website"></iframe> możesz to wstawić za mnie ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 25 Dołączył: 22.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz, o tagowałeś post znacznikiem [PHP] to należy sugerować że wiesz jak wstrzykuje się kod PHP w kod HTML.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 18 Dołączył: 5.02.2016 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiecie, ten kod jest niekompletny.
Skoro autor nie umie tworzyć tablic, to co dopiero sprawdzanie czy użytkownik danej strony już był na niej wcześniej i wyświetlanie odpowiednich danych z tablicy (najlepiej operować na ciasteczkach). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:52 |