![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co z tym jest nie tak? nie wyswietla mi nic... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Przenoszę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze.. popraw tytuł. Słowo dwa po odmianie ma U otwarte a nie zamknięte.
A co do problemu technicznego, to polecam zobaczyć jak wygląda to zapytanie gdy wyświetlisz po za mysql_query:
Prawdopodobnie żaden z tych warunków w WHERE nie został spełniony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 18 Dołączył: 5.02.2016 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może w ten sposób. Jeśli nie, to włącz sobie wyświetlanie display_error, może masz błąd w zapytaniu. Nie znam struktury Twojej bazy ani danych, które trzymasz w zmiennych. //edytowałem lekko kod. Dlaczego nie stawiasz '' przy zmiennych? np. powinno być $kat1['wiadomosc'] Ten post edytował Niree 30.11.2016, 22:54:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapytanie sprawdzane w phpmyadmin i jest poprawne
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Dlaczego nie stawiasz '' przy zmiennych? np. powinno być $kat1['wiadomo Polecam lekture manual->types->strings Tam masz wyjanione takie podstawy.@MaciekDZN czy wyswietliles jak wyglada zapytanie wygenerowane przez php? Tomplus pokazal ci jak to zrobic. |
|
|
![]()
|
|
nie jestem laikiem i wiem jak mogę pisać a jak nie... po prostu kod który się skróci do postaci:
działa chociaż dłuższa wersja tez spełnia wymagania do wyświetlania - baza jest prowizoryczna i wpisy są takie jakie powinny się wyświetlić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To ze nie jestes laikiem nie zmienia faktu, ze nie potrafisz zrobic glupiego ECHO o ktore proszono cie juz dwa razy a teraz jest trzeci...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panie nie laik. Włącz teraz error_reporting na maks i zobacz co na nie laikowe propozycje takiego zapisu mówi PHP.
|
|
|
![]()
|
|
już działa, jednak mój kod jest poprawny, błąd znalazł się wcześniej - pobieranie danych wcześniejszych (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dzięki za pomoc i pozdrawiam, ps. post pisałem jak już nie myślałem w ogóle i stąd błąd w Ó-U i taki banalny do rozwiązania po zobaczeniu na trzeźwo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
===
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To dlaczego nie poprawisz błędu jak zauważyłeś?
Stopkę się dodaje w innym miejscu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:30 |