![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
java script:predej('landxb','ano') - kto mi wyjaśni co oznaczają poszczególne słowa ? ... landxb i ano ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
8O
A istnieje funkcja predej()... ? :!: Wywalcie to z php Pro... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
predej() to wymysla nazwa funkcji javascriptu...
Cos jak w stylu java script:OtworzOkno(plik.php,300,400); ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat predej() to wymysla nazwa funkcji javascriptu...
Cos jak w stylu java script:OtworzOkno(plik.php,300,400); ![]() Wiem co to jest JavaScript, nie musisz mnie uświadamiać... ![]() -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wiem co to jest JavaScript, nie musisz mnie uświadamiać...
![]() Nie tobie, ale moze bedzie to choć troche pomocne liazu ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyżby przykład ściągnięty z czeskojęzycznej strony
![]() Nie znam dobrze tego języka, ale pamiętam trochę z krecika ![]() predej - to mogłoby być "sprzedaj" ano - to na pewno "tak" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały ten wątek wygląda jak "czeski film"...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:30 |