![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2010 Skąd: Nowa Dęba Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiam się jak wielkie serwisy co mają miliony kont użytkowników rozsyłają mejle. Napisałem taki prosty skrypt. Jednak jest on wstanie rozesłać mejle do 50-100 użytkowników później się zacina. Mam bazę ponad 3tyś. kont. Jak mogę rozwiązać problem?
-------------------- zpodziemia.pl - największa baza dobrych nielegali w POLSCE!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 40 Dołączył: 2.06.2016 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cron + limit & offset.
Podziel użytkowników na partie po 50-100 użytkowników i wysyłaj partiami. Informację o przebiegu trzymaj w tymczasowej tabeli, pliku bądź innym mechanizmie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 532 Pomógł: 24 Dołączył: 15.04.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepszym wyjściem jest zaciagnięcie do pracy serwisu, który zajmuje się tylko i wyłącznie korespondencją masową. Znam tylko jeden darmowy serwis MailChimp, który umożliwia wysłanie 12000 wiadomości miesięcznie. Ma API, możesz mu zapodać wszystkie 3 tys wiadomości za jednym razem, on je wrzuci do siebie na stack i będzie wysyłał dopóki nie wyśle wszystkich.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:48 |