![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 1 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problem z DIV-em, proszę o pomoc.
Mam prosty skrypt w którym jest div z parametrem hidden na starcie. Po kliknięciu w diva user może dodać nową wpłatę całość wysyłana AJAX-em Jak zrobić aby po wysłaniu div pozostał otwarty?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 40 Dołączył: 2.06.2016 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ło matko!
Odnośnie pytania: Za to odpowiada właśnie success podczas realizacji AJAX. To właśnie tam poda Nie rozumiem co tam dokładnie chcesz zrobić używaną funkcją właśnie w tym miejscu Bardzo złą praktyką jest najpierw używanie zmiennej a potem jej definiowanie - nawet karygodną ![]() Jeżeli wszystkie pola z formularza (którego nie udostępniłeś) są wysyłane po prostu zserializuj je i przekaż do danych ajaxa. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 1 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście masz rację. Zmienną deklaruję wcześniej, dopisałem ją aby było wiadomo co oznacza $adres.
Ja po prostu nie wiem jak zrobić aby w success wywołać function op1(obj). Próbowałem tak, ale nie działa:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak każdą funkcję w JS np: op1($('#test));
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
OK, zrobiłem tak, ale dalej lipa:
Jeszcze raz: chodzi mi o to że jak dojdzie do poprawnego zapisu (czyli success) div powinien zostać otwarty, a nie zamknięty |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale wcześniej robisz przekierowanie przez window.location.href więc jak to ma działać?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 40 Dołączył: 2.06.2016 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale wcześniej robisz przekierowanie przez window.location.href więc jak to ma działać? Właśnie na to zwracałem uwagę w pierwszym poście. Kod strasznie chaotyczny i nielogiczny. Najpierw sam musisz zdecydować się jak to ma w końcu działać ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:37 |