![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam mały problem z przekierowaniem strony przy użyciu .htaccess - przekierowanie działa poprawnie na Chrome i Opera a Waterfox wciąż nie zaktualizował przekierowania. Jak mam sprawdzić co jest przyczyną braku przekierowania w Waterfox?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze dlaczego w ostatniej linijce masz <a href... ? to tutejszy parser na forum o wstawil czy faktycznie wpisales to w htaccess? jak pisales to ja sie dziwie ze chrome to rozumie.
po drugie, co to waterfox? chodzi o firefox? firefox keszuje przekierowania 301 czyli jak wpisales kiedys zle, to przegladarka je skeszowala. i nowe dobre nie bedzie dzialac bo firefox nie sprawdza juz tej reguly ponownie. by zobaczyc dzialanie, wyczysz cache przegldarki a na czas testow lepiej uzywac 302, ktore nie jest keszowane. gdy zobaczysz ze juz dziala poprawnie, to wtedy tylko zmien na 301 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:41 |