![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Mam kłopot i nie mogę sobie z tym poradzić (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a mianowicie... Zrobiłem sobie miniaturki i po kliknięciu otwiera mi się większe zdjęcie... Chciałbym aby w czasie ładowania zdjęcia (bądź zanim załaduje się zdjęcie) pokazywał się gif z ładowaniem... Po części udało mi się to zrobić z tym że ustawiłem gifa ładującego na przeźroczystość i niestety zdjęcia ładują się tez przeźroczyste (z tego względu że umieszczone są w bloku zawierającym ładujący obrazek) - jak postawię osobno ten blok div to nie działa mi obrazek ładujący będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi ponizej kod jquery i html
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może:
Kod img { background: url( loader.gif) no-repeat center center; } (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może: Kod img { background: url( loader.gif) no-repeat center center; } (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dzięki za odpowiedź... tylko gdzie ja mam to wstawić bo taki wpis mam już w bloku loading_mini... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bezpośrednio do img, czyli do elementu, w którym wyświetlane jest duże zdjęcie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:34 |