![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Może głupie pytanie, ale: Wiem, że w <SELECT> mozna zdefiniować rozmiar "w pionie" (ilość pozycji). A czy da się zdefiniować długość ![]() Nigdzie tego nie znalazłem, więc zapewnie nie ![]() W każdym razie proszę chociaż o potwierdzenie, że się nie da. Dzięki -------------------- Pozdr
Bartek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie da się. Możesz ograniczyć rozmiar selecta przez ograniczenie ilosci znaków wprowadzanych pozycji.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a czy w pozycji sa istotne spacje konczące?
bo może jeśli tak, to uda się "wydłużyć" (nie chodzi o skracanie tylko wydluzenie do najdluzszego ![]() -------------------- Pozdr
Bartek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien, ale spróbuj użyć "lepkich" spacji ( )
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
dzięki zaraz sprawdzę
EDIT: Bardzo mi pomogłeś. Działa ![]() Ten post edytował bartyk 14.01.2005, 12:53:02 -------------------- Pozdr
Bartek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
@kszychu - nie wydaje mi sie ze uzywanie znakow ( ) bylo dobrym rozwiazanie, ale ostatecznie rzeczywiscie mozna to zrobic ![]() @bartyk - moim zdaniem najlepsza metoda jest skorzystanie ze styli, a Twoj problem mozna rozwiazac w nastepujacy sposob: pozdrawiam anas |
|
|
![]()
|
|
@anas: rzeczywiście
![]() ![]() -------------------- Pozdr
Bartek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:41 |