![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym zapisać poniższą tablicę asocjacyjną w ciasteczkach w postaci JSON. Jednak po odkodowaniu jej, otrzymuje: "Gubi" klucze główne... czy jest szansa, aby tego nie robił? Dodam jeszcze jak wygląda zapis i odczyt ciasteczek:
pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nwm zrobiłem przykład to działa http://ideone.com/YCZ2V3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tylko pytanie czy nie ma lepszego sposobu niż json w cookie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyżby mój przykład był zbyt skomplikowany? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Gdybym miał inne możliwości na pewno z nich bym skorzystał. W ciasteczku mam coś takiego:
Ogólnie to rozchodzi się o problem odczytu z ciasteczka... wtedy sypie takimi kwiatkami... :/ Ten post edytował djjbenus 9.04.2016, 22:27:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
imo przez to, że nie ma czegoś takiego jak tablice asocjacyjne w JavaScript źle enkodowany jest json
zmień na obiekt i po problemie |
|
|
![]()
|
|
Problem rozwiązany.
Funkcja sort burzyła strukturę tablicy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:14 |