Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Sprzedam margoextend.net
krowal

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witajcie. Serwis MargoExtend to serwis o dodatkach do gry Margonem, jest to największa i najstarsza w polsce przeglądarkowa gra MMORPG. Oprócz tego, że gracze mogą tam tworzyć konta i dodawać/udostepniać swoje dodatki to można je także instalować w grze za pomocą specjalnego mechanizmu stworzonego przeze mnie (gra jest w JS, dodatki też są w JS)

Serwis umiera, ale wciąż ma potencjał oraz monopol na popularne słowa kluczowe w google "dodatki margonem", nie mam czasu się nim zajmować i stąd postanowienie o sprzedaży. Domena jest dość chodliwa i znana w środowisku graczy tej gry. Serwis istnieje 6 lat i myślę, że można coś jeszcze z niego wycisnąć. W najlepszym okresie na samych reklamach zarabiał miesięcznie 1k, teraz jest to 400zł na 3-4 miesiące.

Tutaj jest link do ogólnych statystyk z ostatnich 6 lat: http://postimg.org/image/uvg7j04tf/

Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem tego to proszę o kontakt na maila luk.kowalski@gmail.com chętnie przyjmę też informacje o tym jak sprzedać taki serwis i czy w ogóle jest możliwe aby znalazł się na to chętny.

Pozdrawiam!
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
Inth

-----

Witaj!
Interesuje mnie Twoja oferta.
Mam nadzieję że adres e-mail wciąż aktualny.
Pozdrawiam
+Quote Post
hondek

-----

lidl kupił tą domenę? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:29