![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
pytalem sie o cos grzecznie i nic mi niepowiedzieli, glupie ludziska tu sa i forum tez jest glupie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posłuchaj. Wchodząc do jakiejś społeczności musisz zaakceptować zasady panujące tam. Założę się, że Ty nawet nie przeczytałeś naszego regulaminu.
Gdybyś przeczytał, wiedziałbyś: a ) jak formułować pytania, by uzyskiwać zadowalające odpowiedzi b ) gdzie umieszczać tworzone przez siebie nowe wątki To, że przeniosłem niepoprawnie umieszczony przez Ciebie post potraktowałeś jak.... obelgę?! A ja chciałem tylko, by Twoja wypowiedź znalazła się we właściwym miejscu. I jeszcze jedna sprawa. Niezależnie gdzie się znajdziesz, należy odnosić się do innych z szacunkiem. Tego niestety nie da się nauczyć z regulaminu, i jeśli rodzice spaprali sprawę, to możesz mieć tylko do nich pretensję. Ale jeżeli w Twoich wypowiedziach będzie brak szacunku dla innych użytkowników forum to będziesz tępiony wszelkimi dostępnymi środkami! Ten wątek zamykam. Jeśli masz jakieś żale czy chcesz mi zwyczajnie nabluzgać zapraszam na PW - jak przeczytasz regulamin będziesz wiedział co to jest. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No a ja dokładam ostrzeżenie za brak szacunku nie tylko dla moderatorów, którzy ciężko pracują aby korzystało się z forum jak najłatwiej i żeby ten ogrom wiedzy na nim zawarty (ponad 80MB) był przystępny, ale także do innych użytkowników forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:26 |