![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wiem, że z uploadem zdjęć jest duzo tematów jednak żaden nie rozwiązuje mojego problemu.
Zrobiłem stronę wszystko działa pięknie zdjęcia się dodają jednak jak wiadomo taki upload troszkę trwa dlatego chciałbym dodać pasek postępu aby było wiadomo czy zdjęcie w ogole się dodaje czy tez nie. I tu jest moj problem bo nie znam za bardzo JS i znalazłem gotowy skrypt który działa po jednym pliku ale gdy jest ich kilki juz nie. plik upload.php
javascript i formularze to gotowy skrypt znaleziony w internecie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 27 Dołączył: 19.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i w czym masz problem ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyskakuje mi blad niedozwolone rozszezenie pliku mimo iz wszystko jest dobrze. Wydaje mi się ze w javascript trzeba wstawić pętlę ale nie wiem jak i gdzie. Jak nie ma javascriptu czyli bezpośrednio samo php to wszystko się wykonuje Tutaj kod odpalony ne serwerze
http://wampirek.hekko24.pl/katalog/katalog2.php Ten post edytował Wampirek12 13.02.2016, 14:01:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 25 Dołączył: 22.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konsola nie wyskakuje z żadnym błędem, chociażby w linijce 6?
var file = document.getElementById('fileToUpload[]').files[0]; |
|
|
![]()
|
|
var file = document.getElementById('fileToUpload[]').files[0];
usunąłem te [] i nie ma ŻADNEGO błędu a nadal jest komunikat niedozwolone rozszeżenie pliku udało zrobic mi się ze upload działa poprawnie jednak mam problem z paskiem postępu mianowicie chciałbym aby dla kazdego pliku był oddzielny pasek postępu ale cos mi nie wychodzi jak zrobie to albo na jednym pasku są wyswietlane na zmiane inforamcje o roznych plikach albo wcale nie działa
gdyby ktoś podpowiedział jak do funkcji uploadprogress przesłać nazwę pliku? tak aby odświeżać div który właśnie jest nazwą pliku http://wampirek.hekko24.pl/katalog/katalog2.php tutaj dziala strona Ten post edytował Wampirek12 17.02.2016, 11:29:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:48 |