![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie bo kompletnie sie zakrecilem czytajac informacje na roznych stronach. Mainowicie:
- mam wykupiony platny serwer firmy X i mam tam domene powiedzmy www.staraaaaaa.pl - kupilem domene www.kkkkk.pl w firmie Y bo taniej ![]() Teraz chciałbym, aby pod ta moją nową domeną wyswietlaly się pliki z adresu www.staraaaaaa.pl/tutaj. Jak to zrobić ? Ten post edytował arti1 10.01.2005, 23:12:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Skierować tę nową domenę w to samo miejsce co starą...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale jak sie robi to "skierowanie" ? sory jestem zielony w tej kwestii...
... poprzez panel domeny ? czy jak ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php albo Html. Sry nie powiem ci kody bo nie pamiętam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Hinomori lol
![]() W panelu domeny na www.kkkkk.pl ustawiasz dns na server firmy X i tam wykorzystujesz panel (np. cPanel) do dodania domeny i ustawienia przekierowania ![]() ![]() Możesz też założyć sobie np w www.dnspark.com konto i tam ustawic przekierowywanie ![]() -------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:10 |