![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod jest następujący:
kiedy próbuje wyświetlić stronę na górze pokazują mi się 3 błędy: notice: undefined offset: 2 in /www/dod/zgloszenia.php on line 100 notice: undefined offset: 1 in /www/dod/zgloszenia.php on line 100 notice: undefined index: data in /www/dod/zgloszenia.php on line 100 a pod spodem pusta tabela. Jak można rozwiązać ten problem? Z góry dziękiuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Wyswietlaj sobie pokolei zmienne i patrz co w nich siedzi. Z bledow wynika ze siedzi tam cos innego niz ci sie wydaje ze siedzi.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak się okazuje to wcale nie było mi potrzebne. Dzięki wielkie. Mam nadzieję że nie zgrzeszę jeśli chodzi o regulamin forum i zadam pytanie odnośnie tego samego kodu w tym temaci. W tej chwili pokazuje mi tylko datę wpisu i numer wpisu. Kiedy natomiast dodam nowy wpis rozjeżdża się cała tabela i przesuwa wszytko jakby w bok. Jak temu zaradzić?
|
|
|
![]()
|
|
Jak temu zaradzic? No coz, wypadaloby pisac poprawny kod HTML. Jakbys zajrzal w kod zrodlowy wygenerowanej strony, to bys zapewne zauwazyl, ze czesc TD lezy sobie poza jakimkolwiek TR co jest niedopuszczalne - takie tam podstawy HTML (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) poprawione. Nie mniej dalej jednak nie uzupełnia w calości tabeli. Nie dostaję żadnego błędu a dalej nie uzupełnia mi tabeli. Nazwy kolumn się zgadzają. Gdzie jeszcze może coś zawodzić?
|
|
|
![]()
|
|
1) Pokaz poprawiony kod jeszcze raz, bo z tym "poprawione" na forum to bardzo roznie bywa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
2) Opisz dokladnie jeszcze raz nowy problem. Czym sie blad pojawia a jak powinno wygladac poprawnie |
|
|
![]()
|
|
Błędu nie pokazuje żadnego ale z bazy danych pobiera i wpisuje do tabeli tylko numer i datę a powinno usupełniać całą tabelę. |
|
|
![]()
|
|
No ale do wyswietlania danych uzywa sie echo....
nie: <?php $ln['proj']?> a: <?php echo $ln['proj']?> analogicznie reszta |
|
|
![]()
|
|
Dać Tobie pomógł to za mało (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Działa jak natura chciała, dziękuje bardzo. Datę i numer pokazywało bo był wstawiony znak '=', a dalej już nic.
Korzystając z okazji; jak można rozszerzyć wszytkie kolumny np. tak aby było trzeba nawet przewijać pasek w prawo. Ten post edytował jobp33 1.12.2015, 13:39:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 06:15 |