![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wszystkim,
mam pewną stronę na którą się loguję i mam tam swoje dane numer_klient i numer_partnera chciałbym teraz móc te dane pobrać i wyświetlić na innej stronie kod strony z której chcę pobrać dane wygląda tak i niestety nie mogę go zmienić: Teraz na nowej stronie chcę to pobrać
Niestety nie pobiera mi tych wartości.... gdzie robię błąd? Ten post edytował pikasso 22.11.2015, 09:25:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 884 Pomógł: 231 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo pobierasz jako gość, a nie jako Ty. Musisz zalogować się z sesji serwera na użytkownika w innym serwisie, aby móc pobrać takie informacje. Inaczej nic z tego nie zrobisz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakaś podpowiedź jak mogę to zrobić?
Każdy użytkownik loguje się logował na swoje indywidualne dane Może opiszę dokładniej jestem administratorem strony A i chcę umieścić baner na stronie --> tylko zalogowani mogą go zobaczyć i teraz wszyscy zalogowani będą się przenosić na inną stronę aby zapisać się do "programu" po kliknięciu w baner problem jest taki, że nie mogę nic zmieniać na stronie A jeżeli chodzi o kod dlatego chcę przekazać dane konkretnego użytkownika na stronę B aby nie trzeba było tego uzupełniać tylko nacisnąć potwierdź a ja żebym wiedział kto potwierdził "przystąpienie do programu" Ten post edytował pikasso 22.11.2015, 12:04:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 21:08 |