![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z wysylaniem maili ze strony ktora znajduje sie na hoscie www.domeny.org
I chialbym prosic o kontakt z kims kto juz publikowal strone na tym hoscie. Problem wyglada tak ze nie kazdy email moge wyslac do adresata, ale zalezne to jest tylko od adresu e-mail nadawcy. A korzystam nawet z przykladowego ich skryptu, ktory zastepuje funkcje mail(). skrypt |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może powiedz coś o tym problemie wiecej??
jakiś kawałek kodu, error czy cokolwiek - pozatym masz gotoy skrypt więc powinno działać , może ty coś sknociłeś (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzywam wlasnie tego przykladowego skryptu - testy wykonuje na najprostrzym kodzie. Oczywiscie wszystkie parametry (host, user, password) mam prawidlowo wpisane.
Skrypt poprawnie wysyla wiadomosc jezeli w polu nadawca znajduja sie np takie adresy e-mail: nick@interia.pl nick@wp.pl nick@go2.pl nick@o2.pl nick@poczta.fm Ale gdy w polu nadawca wpisze np taki e-mail: nick@neostrada.pl nick@idea.net.pl nick@poczta.onet.pl nick@op.pl To skrypt wyrzuca mi taki blad: unable to add recipient [yavaho@neostrada.pl]: Invalid response code received from server Dowiedzialem sie ze adresy z tej drugiej grupy maja publikowane rekordy SPF. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:05 |