![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z przejściem na wersje produkcyjną. Podczas czyszczenia cache poleceniem
Kod $ php app/console cache:clear --env=prod --no-debug wyskakuje błąd(IMG:http://s10.postimg.org/8wg6lu2kp/scr1.png) Polecenie Kod php app/console cache:clear przechodzi. Gdy chce do odpalania strony używać pliku app.php też jest jakiś problem..Gdy odłołuje sie przez taki link to stornka działa, ale tylko dlatego że akcja Login nie wykorzystuje bazy danych. http://localhost/mojastrona/web/app.php/user/login/ Wydaje mi się, że występuje problem z Doctrine. Przed czyszczeniem cache wszysko działało (na srodowisku developerskim) Czy jeszcze coś powinienem zrobić przy przechodzeniu na wersje produkcyjną ? Ten post edytował dethim 6.10.2015, 08:29:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież pisze jak BYK jaki masz błąd:
Annotacja Entity nie istnieje w klasie AppBundle\Entity\Comment MAsz mieć coś takiego:
Zapomniałeś dodać USE. CZYTAJ BŁĘDY (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ps. pamiętaj o wielkości liter - to ma znaczenie. Ten post edytował Forti 6.10.2015, 09:34:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy inne encje działają prawidłowo czy masz tylko tą jedną?
Spróbuj dać @ORM\Entity nad @ORM\Table Jeżeli wszystkie nie działają to wg. mnie coś z autoloaderem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz zmienną środowiskową SYMFONY_ENV ustawioną na prod?
Windows: Kod SET SYMFONY_ENV=prod Linux: Kod export SYMFONY_ENV=prod
Ten post edytował redeemer 6.10.2015, 10:42:49 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W konsoli / cmd.
|
|
|
![]()
|
|
Czy inne encje działają prawidłowo czy masz tylko tą jedną? Spróbuj dać @ORM\Entity nad @ORM\Table Jeżeli wszystkie nie działają to wg. mnie coś z autoloaderem. inne encje też nie działają. Po skasowaniu cache wszystko się krzaczy. Wykonałem w cmd polecenie se SYMFONY_ENV=prod Potem znów czyściłem cache z dopiskiem --env=prod na końcu ale dalej to samo :/ Możliwe wlasnie ze autoloader sie krzaczy :/ |
|
|
![]()
|
|
composer self-update
wywal ręcznie folder vendors wywal ręcznie composer.lock composer install |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 77 Dołączył: 10.07.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż config doctrine'a
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 06:51 |