![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wstawić na stronę www link z całkiem innej strony, ale tak, aby odrazu pokazywało jej zawartość w ramce?
Nie znam się za bardzo na php, prosiłbym o odpowiedz jak dla osoby początkującej ![]() Ten post edytował mnichu86 3.01.2005, 01:13:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wprawdzie można by napisać, że to nie php a zwykły HTML i posłać gościa do wszystkich diabłów, ale przez wzgląd na człowieka, który onegdaj okazał względem mnie anielską cierpliwość i nie szczędził swego czasu by tępemu matołowi (to o mnie) jak najprościej przybliżyć arkana wiedzy... Ale do rzeczy.
Potrzebne są ci 4 pliki HTML, które tu podam odarte ze wszystkiego co zbędne, tak by została jedynie goła idea postępowania. Plik str1.html Plik str2.html Plik menu.html No i w końcu plik index.html Trzeba je zapisać na dysku, a potem obejrzeć index.html w przeglądarce... A podziękowania to nie do mnie, a do dr T.Wilczka ![]() -------------------- Czy demokracja to złudzenie ? Zanim powiesz 'tak', sprawdź.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:34 |