![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Odpaliłem dziś ten skrypt i chciałem sprawdzic czy wszystko jest ok. Niestety przy próbie wrzucenia dodatkowego panelu wyskakuje mi error Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/odrowaz/public_html/themes/templates/panels.php(74) : eval()'d code on line 3 Oczywiście czytać umiem i wiem w jakim pliku jest problem, tylko nie bardzo wiem co tam jest nie halo... jak go naprawic? Pomożecie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jasne ze pomozemy, przeciez wszyscy wiemy jak wyglada kod w tamtym miejscu.
Odpowiedź jest banalnie prosta: masz zrobić to i to, na 100% pomoże (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasne ze pomozemy, przeciez wszyscy wiemy jak wyglada kod w tamtym miejscu. Odpowiedź jest banalnie prosta: masz zrobić to i to, na 100% pomoże (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No ta, sory, juz daje kodzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Blad jest w tej zmiennej: $p_data['panel_content']. Wyswietl jej zawartosci i nam pokaz
|
|
|
![]()
|
|
Blad jest w tej zmiennej: $p_data['panel_content']. Wyswietl jej zawartosci i nam pokaz Okej nosporku ale ja jestem niedouczony (dlatego tutaj piszę), więc może podpowiesz gdzie te zmienne mam? :/ Zdaję sobię sprawe jak może Ci się wydawać głupie to pytanie, ale niestety większość rzeczy robie po omacku (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
No chyba z lekka przesadzasz... pomijajac fakt, ze komunikat bledu wyraźnie mowi, ze jest to linia 74, to mogles najwzyklej w swiecie zrobić CTRL+F i wpisac ten tekst co ci podalem i by ci od razu pokazalo gdzie to jest :/
|
|
|
![]()
|
|
No chyba z lekka przesadzasz... pomijajac fakt, ze komunikat bledu wyraźnie mowi, ze jest to linia 74, to mogles najwzyklej w swiecie zrobić CTRL+F i wpisac ten tekst co ci podalem i by ci od razu pokazalo gdzie to jest :/
Cały kod masz, tą zmienna to z czego mam wziąć, naprawdę nie trybię, chcesz aby w n++ wyszukał pliku o takiej nazwie czy co? :/ |
|
|
![]()
|
|
zamiast: eval(stripslashes($p_data['panel_content']));
masz dac: var_dump($p_data['panel_content']); - to wlasnie oznacza to co napisalem czyli wyswietlenie zmiennej |
|
|
![]()
|
|
zamiast: eval(stripslashes($p_data['panel_content'])); masz dac: var_dump($p_data['panel_content']); - to wlasnie oznacza to co napisalem czyli wyswietlenie zmiennej Dobrze to zaraz sprawdzimy jak dużo cierpliwości masz do mnie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) co znaczy "masz dać" ? Mam podmienić tą linię i potem na serwer? To są proste komunikaty, tylko z racji braku wykształcenia niestety nie rozumiem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Chyba że mam otworzyć n++_ i wyszukać tam tą wartośc zmiennej ? |
|
|
![]()
|
|
Przepraszam, ale jesli nie wiesz co masz zrobic po tym prostym komunikacie:
Cytat zamiast: eval(stripslashes($p_data['panel_content'])); masz dac: var_dump($p_data['panel_content']); to, tak masz racje, testujesz moją cierpliwosc. Ja sie nie znam na samochodach i ogolnie mam dwie lewe rece do wszelkich robot. Ale jakby mi jakiś mechanik powiedzial: zamiast srubki X w tym miejscu masz dac srubke Y to raczej bym wiedzial co ma na mysli. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Dalej ten sam blad sie wyswietla?? Niemozliwe,
Jesli tak, to albo nie zapisales pliku albo odpalasz przez prrzegladarke inny plik |
|
|
![]()
|
|
arse error: syntax error, unexpected ')' in /home/odrowaz/public_html/themes/templates/panels.php on line 74
|
|
|
![]()
|
|
No widzisz... komunikat bledu jest inny....
Az sie boje zapytac, na co zamieniles to o co prosilem... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli źle to zrobiłeś.
|
|
|
![]()
|
|
Słuchaj dziwnie wyszło.... ja straciłem cierpliwośc... na dzis bynajmniej :/ Sory bardzo i dzięki za dobre chęci, wywalam całe to ustrojstwo :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak dobrze pamiętam masz w admin panelu zakładkę do zarządzania modułami strony, tam będziesz mieć różne kody php/html. Jeden z nich masz źle napisany.
Cofnij to co wstawiłeś w textarea przed pojawieniem się błędu i problem zniknie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:01 |