![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam następujący problem.
Zrobiłem szkielet stronki. Z lewej strony jest link "forum" który w srodku okna wyswietla plik z kodem forum. Wszystko działa ok. ale gdy probuje wyslac formularz to wyswietla mi sie blad taki:
Pojawia sie tylko wtedy jak dodalem ten plik do strony. Jesli te "forum" uruchoamiam osobno na serwerze to dziala normalnie: Dodatkowo styl css w katalogu forum w pliku ze stronką nie działa a osobno formatowanie dziala poprawnie.. Kod plików forum (jak umieszczam go na srwerze ze stroną to te pliki są w katalogu "forum"):
a tu plik stronki index.php:
Proszę o pomoc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Wszelkie adresy www nalezy podawac jako adresy BEZWGLEDNE a nie jak teraz to robisz względne...
nie: dodaj.php a: http://mojatrona.pl/forum/dodaj.php Analogicznie z css i innymi. Bo teraz gdy wstawiasz ten kod do jakiegos adresu z innego katalogu, to logiczne ze sciezka wzgledna nie bedzie dzialac poprawnie. ps: przenosze na przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli ktora linijke powinienem zmienic? Bo dalej nie rozumiem..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
![]() A w ilu miejscach w swoim kodzie masz tekst dodaj.php ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nakierowałeś mnie na błąd ale zrobiłem inaczej
![]() zamiast
wstawic
... i zamiast
wstawic
Teraz działa wszystko i css też trzeba było zmienic na "forum/style.css ![]() Zrobiłem dobrze czy to nie o to chodzi? |
|
|
![]()
|
|
Dalej uzywasz sciezek wzglednych.... Juz teraz ci to forum nie zadziala gdy bezposrednio sie do niego dobierzesz. Tak samo bedzieszm mial problem gdy z jakiegos powodu bedziesz go probowal zaladowac z innego katalogu...
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
No dobrze..
Przepraszam, że pytam jak Przedszkolak ale co mi nie zadziała dokładnie? ![]() Ten post edytował djtomaszq 8.07.2015, 14:15:25 |
|
|
![]()
|
|
Juz ci napisalem. A nie mam dzis cierpliwosci pisac poraz kolejny tego samego
![]() ps: <HEAD> na stronie ma byc tylko JEDEN - takie tam podstawy HTML -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:29 |