![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry!
Na imię mam Bartosz, kryję się pod nickiem CreWix. Jestem całkiem młodym webmasterem (freelancer), z ogromną motywacją do pracy! Tworzę strony internetowe, sklepy oraz fora dyskusyjne i o wiele więcej. Do mojej pracy podchodzę bardzo poważnie, uwielbiam ją, to moja pasja. Systematycznie rozwijam swoje umiejętności. Wierzę, że razem możemy zrobić coś fajnego. Masz projekt? Zatrudnij mnie! *Ze względu na to, że jestem freelancer'em, wykonuję usługi taniej niż tego typu firmy. Prywatnie? Jestem pogodnym, tolerancyjnym człowiekiem pełnym pozytywnych pomysłów i rozwiązań. Dokładniej, zajmuje się... 1. Kodowaniem/Tworzeniem stron internetowych. 2. Kodowaniem Szablonów pod Fora MyBB. 3. Kodowaniem LandingPage. 4. Naprawa błędów na stronach/forach internetowych. 5. Przeniesienie stron do innego usługodawcy. 6. Dostarczenie profesjonalnie wykonanej grafiki. 7. Instalacja, modyfikacja, konfiguracja skryptów. I wiele więcej! Usługi związane z MyBB. 1. Kodowanie szablonu (Na podstawie projektu/pliku PSD): 125zł+ 2. Cena za unikalny projekt (Grafika+Kodowanie): 225zł + 3. Instalacja + Modyfikacja MyBB (Zależy od wymagań klienta) : 25zł + I wiele innych usług. Kontakt: GG: 50912000 Mail: kontakt@creatiweb.pl Portfolio: http://CreatiWeb.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:09 |