![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 2 Dołączył: 2.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie! czy ktoś orientuje się jak można za pomocą leaflet i openstreetmap utworzyć własną drogą w danym miejscu ?
zależy mi na tym bym mógł wykorzystać dodaną przeze mnie droge do wyznaczania trasy przez leaflet routing machine. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OpenStreetMap posiada własny mechanizm do dodawania ulic, które następnie są zapisywane na ich serwerach, weryfikacja, te sprawy... Z tym, że sam OSM to tylko mapa.
Jak pewnie udało Ci się wyczytać: https://github.com/perliedman/leaflet-routing-machine wykorzystuje jeden z backendów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 2 Dołączył: 2.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witaj!
tak wiem, własnie staram sie dodać własną drogę do mapy na OSM tak by móc po niej wyznaczyć trasę. niestety gdy droga powstaje to i tak leaflet-routing-machine ją pomija. pytanie czy ta edycja musi być jakoś jeszcze potwierdzana ? czy też trzeba dodać jakieś parametry do nowej drogi ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:00 |