![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Podejmę się realizacji ciekawych projektów. Posiadam ponad 14-sto letnie doświadczenie w PHP. Przez wiele lat pracowałem na rynku finansowym i nieruchomości w UK oraz Szwajcarii. Brałem udział w realizacji trzech start-upów, które zostały zrealizowane z powodzeniem. Dogłębna znajomość zend, symfony, laravel. Ponadto znajomość Rails, Perl, AngularJS, C#, J2EE. W tygodniu jestem w stanie poświęcić maksymalnie do 8 godzin dziennie oraz w weekendy łącznie 15 max 20 godzin. Minimalne wynagrodzenie 40 pln netto za godzinę. Nie interesują mnie projekty związane z modyfikacjami i podobne, wyłącznie kompleksowe realizacje. mateuszdibo@yahoo.co.uk |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aż tak źle? Wydaje mi się, że jeśli masz 14 letnie doświadczenie oraz znajomość innych technologii ("Ponadto znajomość Rails, Perl, AngularJS, C#, J2EE. "), to wystarczy wysłać parę CV, żeby się umówić na parę rozmów o pracę, gdzie jeśli jesteś dobry to zapewne znajdziesz zatrudnienie i to za większą stawkę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie interesuje mnie praca na etacie ponieważ mam pracę w UK czasami Szwajcaria w zależności od realizowanych projektów i nie narzekam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szukam jak zaznaczyłem ciekawych zleceń, wykluczam przy tym strony firmowe i podobne realizacje. Docelowo interesuje mnie udział w aplikacjach biznesowych, w których posiadam największe doświadczenie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 14:59 |