![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Mam projekt w Symfony2, który działa. Chcę do niego dodać nową encję. Stworzyłem tabelę w bazie danych i stworzyłem plik Flag.php, który ma początek:
Dalej są pola jak w bazie + gettery/settery. Dodałem również plik FlagRepository.php:
Teraz w kontrolerze chcę pobrać wszystkie rekordy z tabeli Flag w bazie korzystając z funkcji getFlags:
Niestety otrzymuję błąd 500. Nie wiem, czy błąd jest w funkcji getFlags, czy nie widoczny jest plik FlagRepository? Czy muszę coś dodawać w jakiś plikach konfiguracyjnych? Generować? Pliki dodałem ręcznie. Jak zrobię:
To otrzymam wyniki, pobierze rekordy z bazy. Ale chcę użyć swojej funkcji. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otrzymałeś błąd 500. WOW super!!
Pokaż treść błędu.
Ten post edytował Forti 22.04.2015, 08:17:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otrzymałeś błąd 500. WOW super!! Pokaż treść błędu. Jak uruchomić w środowisku dev? Widzę, że są pliki: app/config/config_dev.yml app/config/config_prod.yml app/config/config_test.yml Ale jak zrobić, aby czytał konfigurację z config_dev.yml i dodatkowo wyświetlał błędy? Ponieważ w tej chwili nie widzę treści błędu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uruchom app_dev.php zamiast app.php
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Zobacz sobie źródło pliku app_dev.php. Masz tam warunek z dozwolonymi adresami IP, spod których można wywołać tryb dev. Dopisz tam swój bieżący adres IP i wywołaj plik w przeglądarce.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:22 |