![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Posiadam kontroler który daje mi zawartość z bazy danych, chce je umieścić w kodzie HTML i mam problem. Otóż odwołuje się do metody $contact->getResult() to zwraca tablicę i w jednym miejscu zwraca mi dobrą wartość a w drugim miejscu zwraca mi nulla nawet jak to samo pisze.. czy html wpływa na to że ta metoda mi nie przekazuje danych ? Nie chce zrobić dostępu globalnego.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosimy kod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod php wygląda tak : http://wklej.org/id/1669298/ natomiast HTML to zwykłe divy itd. więc tam nie ma nic ciekawego..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 58 Dołączył: 14.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż jak ten kod wywołujesz w tych dwóch przypadkach. Tam gdzie wstawiasz to w htmlu, robisz wcześniej setQuery?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poco robisz taką magie tam?
Musisz pokazać te miejsca bo nikt tu nie zgadnie czemu tak się dzieje nie widząc tego. Pomijając fakt że na razie to ta klasa za dużego sensu nie ma, to wszystko sprowadza się do tego:
Jak nie chcesz DI to wtedy prosimy kod database po którym rozszerzasz bo trzeba wywołać konstruktor z rodzica zeby odziedziczyć po nim zainicjowany obiekt pdo. Brak podstaw przejrzyj jeszcze raz kurs najlepiej (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 11:28 |