![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, jestem zaangażowana w bardzo ciekawy projekt, do którego poszukujemy 2-4 programistów PHP, którzy wraz z naszym teamem kreatywnym stworzą wyjątkowy zespół.
Czego oczekujemy? -bardzo dobrej znajomości PHP - minimum 2 lat doświadczenia w programowaniu - umiejętności budowania baz danych MySQL - dobrej znajomości JavaScript Miejsce pracy: Warszawa Zapraszam do kontaktu: susanna.jedrzejewska@gmail.com Jeśli masz również doświadczenie w zarządzaniu projektami informatycznymi też proszę o kontakt. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Fajnie, ale przenoszę do odpowiedniego działu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja takie ogłoszenia czytam tak:
Cytat blablabla jak chcesz być rekordem w bazie agencji headhunter wyślij email na susanna.jedrzejewska@gmail.com blablabla btw. po kontakcie 100 spamów dziennie się należy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nauczą się wreszcie że podawanie takiego maila i brak danych pracodawcy to zwykła kicha? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@kayman Ty to się naprawdę czepiasz.... Ja tam jak patrze na takie ogłoszenie i widzę np. brak widełek cenowych, to już wiem, że to jest naprawdę poważna, profesjonalna firma, która ceni sobie nasz czas i nie pozwoli by się marnował bezsensownie. Naprawdę, jesteś taki niezyciowy...
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kayman Ty to się naprawdę czepiasz.... nie miałem takiego zamiaru -> wyszło jak wyszło (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Przez takich jak Ty, to naprawde poważny progrramista może nie docenic takiej firmy i po przeczytaniu Twojego komentarza postanowić nie wysłać do nich ogłoszenia. No jak możesz. Jestes taki brutalny. No naprawde.... no aż sie prosi o +60%
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
no aż sie prosi o +60% trochę przesadziłeś -> 3/4 40% da się znieść (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zapomniałem że programisty są nieczytate, niepisate to i na każdy mail polecą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) przepraszam kolegów fajna oferta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
No, i teraz w ramach przeprosin wyślij do nich swoją kandydaturę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 05:46 |