![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 36 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosiłbym o ocene poniższej strony pod względem funkcjonalności i grafiki...
link Ten post edytował slash^ 18.12.2004, 00:47:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafika niezła, ale użyci gdzieniegdzie times'a jako czcionki zabija efekt... Pozatym to menu na dole strony kopie sie pod firefoxem - no nie zamyka sie po jakims czasie - w ogole nie mozna go zamknac... No i te przyciski zmaiany jezyka ktore nie dzialaja - to przesada - albo jest funkcjonalnosc, albo jej nie ma...
Ale jak poprawisz te pare bledow to bedzie bardzo ladnie imo (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ocena 6/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do grafiki, to trochę uboga, napis "JAKOŚĆ WYWODZĄCA SI Z TRADYCJI" powinien być zawarty w banerze, menu powinno być na górze
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Skąd: Nowogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
u mnie na Konquerorze wyglada to dosyc dziwnie. Chodzi mi o tlo z tym smokiem. Jak otworze jakies okienko np. to z silnikami do bram, to wszystko sie sypie i sa dwa tla wyswietlone (jedno pod drugim). Wedlug mnie malo estetycznie to wyglada. IMHO za duzo kolorow. Ogolnie przecietnie to wyglada - 4/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Skąd: Nowogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, ale na 'mojej' stronce zostaly uzyte tylko 2 kolory, a u @slash^ jest ich juz 4 na stronie glownej. A to juz jest przynajmniej o ten 1 za duzo.
Oczywiscie nie wliczam w to zdjec. Co do Konquerora, to przegladarke bardzo lubie i nie mam zamiaru jej zmieniac. Mialem kiedys firefoxa, ale Konqueror ma cos w sobie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam Ten post edytował pusiek.org 19.12.2004, 16:53:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Wg. mnie tej napis 'STOŁOSKI' nie pasuje. too big, too red.. To po lewej też nie pasuje...
Widze jakieś nowe trendy.. menu zamiast stopki 4/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest ładna. Co bym zmienił to:
1) Centrowanie zamiast podwieszenia na górze, jak ktoś używa wyższych rozdzielczosci ekranu to może trochę smieszyć, 2) Przewijany pasek: skleiłbym górę z dołem, bo w tej chwili zieje wyrwą jak się skończy cykl przewijania, dodatkowo pamiętac między okienkami stan przewinięcia aby nie zaczynał za każdym razem od początku, 3) Może w 'szukaj' zamiast 'text input' jakiś 'dropdown list', bo konsternacja i nie wiadomo za bardzo co tam wpisać 4) W zakładkach 'inverse color' na deczko ciemniejszy, bo teraz za bardzo mi się zlewa. Chyba tyle. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 10:31 |