![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, na wstępie - nie wiem czy to dobry dział na taką dyskusje, ale wydawał mi się najlepszy.
Mianowicie chodzi o blokowanie reklam adsense przez adblocka - macie jakieś sposoby na to? ewentualnie jakieś inne sposoby "zarobku" na stronie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz, jak ktoś bardzo chce blokować reklamy, to uniemożliwianie mu tego jest upierdliwe.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
no tak, ale bardziej jednak chodzi mi o jakieś metody zwiększenia zysków z reklam - ewentualnie jakieś inne sprawdzone sposoby, wyświetleń mam dużo, ale może z 1/5 odwiedzających nie ma adblocka...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej próbować zwiększyć liczbę odwiedzających (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeśli ktoś ma adblocka i będzie widział denerwujące reklamy na Twojej stronie, to jest duże prawdopodobieństwo, że przestanie ją odwiedzać. Sam ubolewam nad zalewem reklam i omijam strony, gdzie mnie nimi atakują. Co to za strona, tak z ciekawości?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 16 Dołączył: 21.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisz skrypt który po wykryciu adblock-a uniemozliwia wyświetlanie strony czy tam playera zakładam że to strona z jakimś playerem tutaj jest opisane jak to zrobić http://blog.piotrnalepa.pl/2014/03/02/js-j...ce-uzytkownika/
|
|
|
![]()
|
|
Jeśli to nie jest jakaś uber użyteczna i niepowtarzalna strona, to to będzie samobój.
|
|
|
![]()
|
|
Nie no jasna sprawa, myślałem, że jest może jakiś złoty środek na to, żeby wyświetlać reklamę, a zarazem nie szkodzić użytkownikowi. Trudno się mówi w takim razie.
|
|
|
![]()
|
|
Z adsense będzie ciężko. Możesz spróbować kontaktować się z reklamodawcami bezpośrednio i wyświetlać jakieś nieinwazyjne reklamy na własną rękę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:41 |