![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 1 Dołączył: 2.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc,
Pomozcie, cos robie lub rozumiem zle. mam funkcje pokazujaca zawartosc tabeli bazy danych:
teraz.... jesli uzywam: setInterval(function() {showData();},5000); to dziala, wyswietla i odswieza. jesli uzywam w forumlarzu: <td><input type="text" placeholder=" Filtruj..." name="filter_instrument" value="" id='filter_instrument' onkeyup="showData()"></td> to tez dziala i wyswietla bo wpisaniu czegokolwiek w pole filtra. ale jak chce wyswietlic poprzez wcisniecie guzika to sie nie pojawia, albo sie pojwia na ulamek sekundy i znika. Jesli dobrze rozumiem, to wcisniecie tego guzika przeladowuje strone,tylko jak zrobic by te pokazywalo zawartosc tabel: <input name="BtnSubmit" type="submit" value="Get Access" onclick="showData()" > pytanie: jak zrobic by po wcisnieciu guzika tez sie pojawialo? Ten post edytował robert1974 19.02.2015, 01:30:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<button onclick="showData()">Get Access</button>
lub <input name="BtnSubmit" type="button" value="Get Access" onclick="showData()" > |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 1 Dołączył: 2.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, tak w ten sposob dziala OK,
...tylko ze ja kombinuje jak uzyc metody POST by w tym edu_table.php uzyc wpisanej przez uzytkownika wartosci do SELECTa odpowiednich danych. Poprzez GET to juz wiem, ale probuje przez POST jakos. a dodatkowo, to tego submita chcialbym wywolac nie tylko po wciasniciu guzika, ale tez gdy tylko zmieniona zostanie zawartosc pola filtruj. ....zrobilem przy pomocy GET w koncu. nie udalo mi sie poprzez POST.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:11 |