![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Próbowałem na różne sposoby, czytałem na forum, to pewnie jest banalne, nie wiem gdzie popełniam błąd. Chciałbym aby w nowym oknie skrypt pobrał zmienną GET z linku i wg niej ustawił okno. Problem jak zrobić żeby JS widział liczbę(zmienną $sort z id'em zlecenia) a nie "id()". Z góry dziękuje za pomoc. Kod echo '<script type="text/javascript"><!-- function id() { var x = <?php echo($sort); ?>; alert(x); } //--> </script>'; echo '<a href="#" onclick=" window.open(\'order_detail_print.php?order_id=java script:id()\',\'\',\'scrollbars=yes,width=800,\'); ">Podgląd i wydruk</a>'; Prosiłbym o pomoc, w sumię to ostatnia funkcja w mojej aplikacji. Mógłbym to zrobić $POST i na drugiej stronie to wydrukować ale zależy mi na podglądze i wydruku w nowym oknie, chyba to ładniej wygląda. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Ten post edytował krysob 8.02.2015, 18:27:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A musisz tak mieszać? Najpierw wstawiać do funkcji JS zmienną PHP, a później w php pobierać zmienną php funkcją JS?
Nie prościej bezpośrednio ją przekazać?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc, działa. Próbowałem tak i nie działało. Może używałem backslasha tam gdzie nie treba.
Pozdrawiam ---- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 00:12 |