![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam problem.
Moja strona to index1.php i ona ładuje podstronę "kontakt" z głównego katalogu za pomocą ajaxa. Potem jest plik wysyłający maila: "potwierdzenie_maila.php", który za pomocą phpmailera realizuje wysyłkę. Ale gdy naciskam przycisk "wyślij" - formularz w ogóle nie reaguje nawet jak w ACTION mam "index1.php?go=potwierdzenie_maila" też nie działa... Dlaczego? Co mam źle
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Już starłem kurz ze szklanej kuli, pacze, pacze, pacze... i widzę, że to może coś w potwierdzenie_maila.php ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak wygląda "potwierdzenie_maila.php" (oczywiście zamiast xxxxx są odpowiednie dane ;-)):
Tyle, że ten plik "potwierdzenie maial" mam od lat i zmieniam tylko dane i działą ok. Problem jest chyba w pliku kontaktu - on nie reaguje na przycisk wyślij - chyba łącze z plikiem potwierdzenie_maila ma być inaczej - tylko nie wiem jak? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Problem był tak prosty, że aż "krzywy" ;-)
po prostu miałem źle pozamykane tabele i form... najpierw zamykałem tabele, a potem form, jak to poustawiałem wg. kolejności wszystko działa pięknie. Temat rozwiązany Ten post edytował cent4 5.02.2015, 13:18:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:39 |