![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zapytanie, które bez problemu działa na localhoscie:
ale na zewnętrznym serwerze wsyakuje błąd: Cytat Illegal mix of collations (latin2_general_ci,IMPLICIT) and (latin1_swedish_ci,COERCIBLE) for operation '=' ![]() Wiem, że powinno być:
Ale nie mogę przeciesz przerabiać 300 zapytań w ten sposób:/ -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może problem rozbija się o deklarację
źle obsługiwaną przez szwedzki ?!?! serwer... Spróbuj zmienić na lub jakis inny, może pomoże...Byle leczenie nie wyszło gorsze od choroby, odcinając użytkowników od polskich znaków ![]() Lepiej użyj EzHTMLa P.Przewłockiego, wymienia wszystkie łańcuchy we wszystkich otwartych plikach hurtowo ![]() ![]() Ten post edytował oldek 19.12.2004, 09:58:53 -------------------- Czy demokracja to złudzenie ? Zanim powiesz 'tak', sprawdź.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zmienić kodowanie na localhoscie lub na zewnętrznym serwerze (my.ini)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używasz polskich znaków w loginach? Fuj.....
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:50 |